mandag den 13. oktober 2008

Efterårsferie

2 dage mere på arbejde og så er der dømt ferie med familien. Julie og jeg skal have tøsehygge med wellness og kultur. Vi glææder os. Under en værkstedsoprydning fandt jeg mine grønne jordbær som blev til på et trådmalings-kursus hos Birgitte Busk Jeg har bunker af projekter og bestillinger, og skal slet ikke bryde mig om at få nye gode ideer, men jordbærrene mindede mig om en fotoserie af mine rabarber gennem sommeren. Fotoserien blev lavet for at blive omsat til trådmaleri, og uhhh hvor det trækker lige nu. Fornuften siger nej, men lur mig om jeg ikke ender med at jeg sidder timer over symaskinene og maler rabarberblade:) Jeg elsker knapper, knapper i alle afskygninger former og farver. Forleden dag sorterede jeg knapper i farver. Nu ligger de sirligt sorteret i æsker og er smukke at kigge på og lade sig inspirere af. Nørdet.....

4 kommentarer:

 1. Elsker også knapper. Får mig til at tænke tilbage på min mormor - og hendes store knap-æske. Dengang blev der aldrig smidt en knap ud. Var tøjet slidt op blev knapper klippet af lagt i æsken. Der var mange!

  Er helt vild med dit sjal! Super flot. Er det dit eget mønster?

  SvarSlet
 2. Ikke spor nørdet - det kunne jeg også have fundet på:-)Som barn elskede jeg at sortere min mormors æske med knapper.

  SvarSlet
 3. Skønt at jeg har ligesindede knap-elskere.
  Gitte: Tørklædet er hjemmedigtet. Selve tørklædet er helt enkelt luftmasker og stangmasker.
  Dutterne er hæklet i fastmasker.

  SvarSlet
 4. Ja, knapper skal der til. I nogle af de genbrugsbutikker jeg frekventerer, finder de simpelthen knap-kassen frem, når jeg kommer ind af døren!

  SvarSlet