tirsdag den 5. maj 2009

Japanske tøser klar til rejsen

Endelig fik jeg fat i dette fine stof fra Stof og stil. Den første luns er straks blevet omsat til denne taske. Den har mål så den passer til pc-en, men jeg er sikker på at den kan bære meget andet, strikketøj, kalender, madpakke og meget meget mere. Selvom dagene bliver længere og længere, synes jeg ikke helt de er lange nok til alt det jeg gerne vil nå. Mine 2 legepladser: værkstedet og haven ligger i konstant krig om min opmærksomhed. Jeg vil rigtig gerne begge dele, men for tiden skal jeg jo også lige på arbejde en pæn bid af dagen. Så jeg må vælge må jeg... Jeg må jo efterhånden konstaterere at mig gamle slagord: "jeg kan sove når jeg bliver gammel" er ved at indhente mig. Jeg tror sgi´at jeg er en lillebitte smule gammel, der skal mere søvn til for at jeg er mild og omgængelig for mine omgivelser:)

4 kommentarer:

 1. Det er i hvert fald en skøn taske:)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle smarte tasker du viser frem. Mon ikke de kommer til at gå som varmt brød til forårsmarkedet? :-)

  SvarSlet
 3. Tak Sifka, jeg har gang i klipning af et par stykker mere.
  Lene jeg håber da på at sælge det meste. Når jeg sidder der med snurrende symaskine, kan der godt gå lidt "konen med æggene" i det.
  Jeg elsker de der markeder, der en helt anderledes kontakt med kunderne end ved salg fra hjemmeside.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker at genfinde "mit" stof som taske og alt muligt andent jeg slet ikke havde tænkt det kunne blive til.

  FIne ting du laver.
  Jeg er også drivhus og krukkefan....og "fan" af Claus Dalby. Jeg har oplevet haven "live" og det Er værd at skrive hjem om!!!!

  SvarSlet