onsdag den 27. februar 2008

Klar til foråret i grønt

Så er min nye vest færdig.
Jeg er rigtig godt tilfreds, den blev stort set som jeg havde forestillet mig.
Bare jeg kunne sige det samme om de tasker jeg er igang med at sy idag. Det er et af de der projekter hvor ingen ting skal være let. Foret var klippet for småt, ud af mit lynlås-lager på jeg ved ikke hvor mange lynlåse, var der selffølgelig ikke en eneste der kunne passe bare nogenlunde i hverken kulør eller længde.
Tænk hvis der fandtes lynlåstræer, så ville jeg plante det lige udenfor værkstedet. Sådan et der havde aller farver, tykkelser, længder og slutninger:)

3 kommentarer:

 1. Hej Hanne.
  Har lige fundet ud af at du også har en blog. Har fulgt din "gamle" hjemmeside, og syntes du er en kreativ inspirator. Hvor har du købt dit mønster til trøjen, den er bare lækker. Og ja Svit er hurtig, og det er lækkert gern.
  KH Jette.

  SvarSlet
 2. Opskriften på trøje-vesten er selvkomponeret. Jeg er ikke så god til at følge opskrifter. til gengæld kan jeg nemt konstruere et papirmønster og lave en strikkeprøve og så strikke udfra det.
  Der er flere der har efterlyst opskriften, så jeg tror at jeg vil tage udfordringen op, og se om jeg kan finde ud af at lave en egentlig opskrift.

  SvarSlet
 3. Det ville være rigtig dejligt.

  SvarSlet