onsdag den 17. september 2008

Til fest, til hverdag og til varme

Festkjolen til bryllupsfesten på lørdag. Jeg håber på lidt sensommersol, ellers må jeg slænge et langt filtet tørklæde om bondepigearmene.
Lærredsskjorte til hverdag. Tynd lærredsstof, trenser og masser af knapper. Den er rigtig fin over et par jeans. Knapperne skal vist lige rettes lidt op, fotografen konstaterede at de da sidder helt vildt skævt:))

En ulden sag til at holde varmen med i det kølige men meget smukke sensommervejr. En rest kogt uld og et bundt sort uldgarn kunne sættes sammen til denne lille sag. Mønsteret var lidt grebet ud af luften. Den sidder perfekt, så måske er der en her der ærger sig over at jeg ikke var lidt grundigere med at lave et papirsmønster. Men jeg må jo se om jeg ikke kan rekonstruere mønsteret, så det kan blive til flere små uldne jakker, dem kan jeg aldrig få for mange af.

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er det smukke ting du har lavet, jeg bliver da helt inspireret til at sætte mig ved symaskinen, selv om det er langggg tid siden den har været i brug ;-)

  SvarSlet
 2. Skønne ting til efterårets komme....
  Kommer du til strikkefestival i weekenden?

  SvarSlet
 3. Tak Jette, du må have symaskinen støvet af og igang.
  Tak Hanne.
  Hvor er der strikkefestival, det lyder da spændende.
  Jeg skal til strik-in i Risskov, vi bliver vist en 10-12 stykker, så en lille lille bitte festival kan man måske godt kalde det:)

  SvarSlet