torsdag den 13. november 2008

Sweaterslagtning

Jeg har slagtet en gammel forvasket sweater. Klippet den i stumper og stykker og skabt nyt ud af stumperne. Julie har leget fotomodel, er der ikke lidt norsk jente over min smukke datter når hun er pakket lunt ind i mors uldne kreationer? Øverst er det kraven fra sweateren der sammen med uldfleece og kaninpels er blevet til et pandebånd.

Jeg sætter min hat som jeg vil.... Hatten kan vendes, indvendig er den ensfarvet uldfleece. Alle delene har lige fået en limegrøn alpacagarns-stikning rundt i kanten.

De fingerløse vanter er fra sweaterens bærestykke. De har fået en uldfleecekile, som egentlig blev tilføjet fordi jeg kom til at klippe dem lige smalle nok, men fadeæsen endte med at blive en meget sjov detalje.

Halstørklædet er lavet af det ene ærme og uldfleece. Forleden aften så jeg Wallander på DR1. En af pigerne i filmen havde sådan et halstørklæde på. Det fik mig til at stå på hovedet i sækken med slagte-sweatre for at finde lige præcis denne her. Lukningen er en rigtig norsk trøje hægte.

Hov billederne kom da i den modsatte rækkefølge. Her er sweateren inden den blev klippet helt i stykker. Der er stadig et ærme, der skal trylles til en lækker lue. Bullen skal transformeres om til en taske. Når det er sket kan der vist heller ikke barberes mere af den ged:)))

4 kommentarer:

 1. Som sædvanlig super fede ting fra din side :-))

  SvarSlet
 2. Jamen, det er da fantastisk... Gid huen sad på mit hoved...

  SvarSlet
 3. Det er dog en lækker 'juleslagtning' du har haft gang i:-) Flotte ting du laver.

  SvarSlet
 4. Wow! Det var utrolig stilig bruk av gamle gensere - jeg føler meg så dum nå som donerte bort gamle gensre jeg strikket på nittitallet og ikke lenger kan fordra (hvorfor skulle alt være så sekkete dengang!?) Jeg skulle jo selvsagt ha slaktet dem og laget nye ting av dem. Det tenkte jeg aldri på.

  Nå vet jeg i hvert fall til neste gang. Takk for idéen!

  SvarSlet