mandag den 6. april 2009

Strik i tykt og tyndt

Den tykke soulwool faldt jeg for på Håndarbejdsmessen i Vissenbjerg. Den tynde uld har jeg købt for længe siden, og ikke rigtig kunnet finde ud af at bruge til noget. Farverne er helt fantastiske, men jeg synes at garnet blev for "pænt" og babytøjsagtig når det blev strikket. Egentlig havde jeg glemt dets eksistens, indtil jeg forleden blev mindet om det over hos Slagtenhelligko. Da jeg fik det fisket op af en strikkekurv, kom det tilfældigt til at ligge ved siden af den tykke uld, og jeg fik øje på at de 2 vidt forskellige garner havde farvespil i den samme toneart. Nu eksperimenterer jeg så med at mikse dem til noget "tørklæde". Det forsøg jeg har fotograferet her ligger i venteposition, mens en ny kombination er på pindene. Måske kunne man også.........

3 kommentarer:

 1. Hej Hanne!
  Tusinde tak for den utrolige påskeglads-pakke jeg har fået af dig! Tre fine filtede æg, et smukt armbånd og de flotteste brocher. Altså - jeg var helt paf da jeg pakkede ud :-)
  Det gjorde mig i sandhed påskeglad.
  Mange hilsner fra Inge i Ålborg

  SvarSlet
 2. ej, hvor er det flot! fantastisk spil i farverne.

  SvarSlet
 3. At gøre en anden påskeglad gør mig påskeglad Inge. Dejligt at gaven vakte glæde.
  Jeg bakser videre med tykt og tyndt Julia. Det er sjovt og jeg er begejstret for resultatet indtil videre. Fotos følger når jeg når enden:)

  SvarSlet