torsdag den 27. august 2009

Det jeg har allermest lyst til

Blomsterflor og pipfugle fra Ikea er blevet til en kosmetikpung og en lille taske. Eftermiddagen er blevet nydt med disse små projekter i værkstedet. Jeg er jo blevet ordineret at jeg kun skal gøre det jeg har allermest lyst til, og idag var det tekstilerne der trak. Hvis det stod til mig skulle tasken have en eller anden skulderrem, men det er vist mest fordi jeg ikke rigtig mestrer den der teknik med at have en lille fiks taske klemt ind under armen;)
En spand æbler vil gerne laves til æblegrød.
Det vil jeg gerne hjælpe med:)
Måske vil æblegrøden gerne laves til gammeldags æblekage med sukkerristet rasp og fløde, og det finder vi nok også en løsning på ;)

3 kommentarer:

 1. Hej Hanne: Det er da dejligt at gøre hvad man har lyst til, men det er jo ikke så rart når det er med baggrund i din situation. Stress er noget rigtig møj, har den først engang haft rigtig fat i en for alvor tror jeg skal man passe på sig selv resten af livet. Jeg havde en omgang alvorlig stress for 10 år siden og jeg skal stadig passe på mig selv og der er dage hvor jeg kan mærke den banker lidt på og fortæller jeg skal passe ekstra på mig selv. Det lyder som om du har fat i den lange ende, jeg tror du er god til at passe på dig selv, bliv endelig ved med det, selv om også det kan være dybt deprimerende ind imellem. Jeg ønsker for dig at du kommer godt ud på den anden side igen, - ha' det rigtig godt.

  SvarSlet
 2. Sikke et sødt stof, kan næsten ikke vente på den nye IKEA i Odense skal komme. Æblegrød og -kage er lækkerier, man altid kan indtage.

  SvarSlet
 3. Kæreste Hanne

  Æblekagen kan jeg kun drømme om - den blev helt sikkert lækker :-)

  SvarSlet