søndag den 2. august 2009

Tekstil-smøger

Jeg er jo gået fra tobak til tekstil. Det går faktisk bedre end forventet. Broderiet er helt færdig og der er tegnet adskillige skitser til tasken det skal indgå i. De små stofarmbånd er jeg blevet inspireret til hos Karen . Mine er bredere end hendes, jeg har bare lavet bånd med en kantebåndsfolder. Hun har brugt en roulo-et-eller-andet-vender. I morgen er der en broche-ide eller to der skal prøves af. Nu er det tid for dyner og dameblad.

4 kommentarer:

 1. Hej Hanne: Det er da en trist afslutning du har fået på din ferie, men det er da dejligt at du ikke fejler noget og at du holder humøret højt, - men sikke en forskrækkelse. Jeg kan godt forstå dit valg med tobakken, og jeg tager hatten af for dig, det er ikke nogen nem opgave du er ude i. Jeg er nu på 8 mdr uden tobak og det er det hele værd, så bare hold ud. Det er en rigtig god ide at du sætter noget istedet, det er nemli' for de flestest vedkommende adfærden omkring det at ryge der er det sværeste, og så må man jo sætte noget anden ind :-). Held og lykke med dit projekt og pas nu rigtig godt på dig selv.

  SvarSlet
 2. Nøj, hvor er de fine. Jeg er forelsket! Glæder mig til at se flere af dine feriepuslerier.

  Godt du har det bedre. God søndag:)

  SvarSlet
 3. Hej Hanne.Synd for dig med den ferieafslutning.Jeg har prøvet det samme i forbindelse med rygestop.Jeg har nu ikke røget i tre år og er fit for fight.God søndag

  SvarSlet
 4. Jeg hepper på dig og synes det er godt gået og en god beslutning :-)

  SvarSlet