tirsdag den 1. december 2009

Akut nissenød

1. december morgen med kalenderlyset tændt, knitrende frost på plænen og en laaaang arbejdsdag forude.
Dagen hvor jeg skal starte rækken af kærlige, sjove og lige til kanten drillende indslag som "nisse" for en af mine kollegaer.
Der er bare lige det lille problem, at jo mere jeg anstrenger mig for at finde på "nissedril", des mere tomt og rungende bliver der i min lille nissehjerne.
Gode ideer modtages med stor taknemmelighed, og de 3 allerbedste belønnes selvfølgelig med lidt nissegodt.

7 kommentarer:

 1. Hvis du arbejder på kontor er det altid en god idé kan drillenissen bytte om på museknapperne ved at sætte musen til venstre hånd (hvis hun er højrehåndet) inde under Mus i Kontrolpaneler. Ris i lommer og skuffer er også en decemberklassiker. Glædelig december!

  SvarSlet
 2. Hej Hanne!
  Det allerbedste nissedril, jeg nogensinde har begået, var, da jeg hængte et opslag på den tavle, som forældre og personale, i min børnehave, orienterer sig på hver dag, morgen og eftermiddag. Opslaget var skrevet som om det var en af mine kolleger, Anne, der havde skrevet det. Jeg skrev:

  "JULEASSISTANCE. Grundet ekstraordinær god tid i år, vil jeg gerne tilbyde min hjælp til fortravlede kolleger og forældre! Der tilbydes hjælp til småkagebagning, gaveindpakning, pasning af husdyr nytårsaften, fremstilling af medisterpølse samt naturligvis pasning af småsyge børn, så forældrene kan juleshoppe i ro og mag. Kontakt trygt Anne."
  Jeg kan love dig for, at Anne så noget underlig ud i ansigtet den morgen, hvor jeg havde hængt opslaget op. Jeg havde naturligvis sørget for, at hun ikke havde opdaget det. Det startede med, at en anden kollega kom og spurgte meget ligefrem (til Anne's store undren), om ikke Anne ville være sød at passe hendes hund nytårsaften... Der gik et stykke tid med at finde grimasser, der kunne passe, før nogen forbarmede sig og viste hende opslaget. Det vakte stor begejstring hos MANGE, som fik sig et godt grin!
  God fornøjelse og glædelig nisse-jul!
  -LisBethLys.!

  SvarSlet
 3. Elastik under rullepølsemaden, og min yndlings...sy ærmerne i frakken/jakken sammen med nogle få sting...det er megasjovt...Ellers er blå havregrød (frugtfarve) også en af mine klassikere...

  SvarSlet
 4. Grødris diverse generende steder.... frakkelommen, støvler, tasker, skrivebordsskuffer, madkassen og hvor det nu lige byder sig....
  Måske lidt ordinært - men meget julet og rigtig irriterende med alle de ris.

  SvarSlet
 5. Nissetusind mange tak for alle de gode ideer.
  Send mig fluks jeres adresser alle 4 og juleposten kommer med en lille julepakke.
  Inge, den der ris-ting har jeg så lige selv fået at føle.
  Kan kun sige at det er rigtig rigtig dumt at have et mellemstort hul i sin ene lomme ved julenissetide.
  Nu har jeg ca.250g grødris susende rundt nede i foeret.Så jeg må have gang i opsprætteren for at få julemaden ud af min jakke;((((

  SvarSlet
 6. Sikke dejligt med en lille decemberoverraskelse, jeg sender min adresse :-)

  SvarSlet
 7. Hej Hanne! Tusind tak for det fine armbånd og kort! Der var jo simpelthen dømt lilla over hele linien... Mine drenge var ved at komme op at slås over, hvem der skulle gå ud og tømme postkassen med det spændende, lilla brev, som postbudet havde dumpet i... Og så var det endda til mig! TAK!
  -LisBethLys.

  SvarSlet