onsdag den 25. august 2010

10 om mig

Jeg er blevet tagget af Stine til den pt. hærgende epidemiske "10 ting om mig".
Først legede jeg lidt med tanken om at indsætte den side jeg for flere år har udfyldt i Julies Diddle-venindebog, men scanneren og jeg er ikke veninder, så den ide blev droppet.

Så her kommer 10 uden filter:

 • Jeg kan se skønheden i virkelig grimme ting -skønhed som kun jeg kan se - eks.vis fiskevaserne.

 • Jeg har stof - knapper - garn - perler som er så skønne, at jeg absolut ikke nænner at bruge dem til noget. Det er små skatte der tages frem, sætter drømme i gang, og inspirerer til muligheder i andre materialer.

 • Jeg skyller penslen i kaffen og drikker af skyllevandet, når jeg bliver grebet af at male.

 • I min poesibog stod der: "Vær mod andre, som du ønsker andre skal være mod dig". I min huskebog står der nu: "Vær mod dig selv, som du er mod andre".

 • Jeg tudbrøler når nogen får overfladerenoveret deres have i et tv-program, men bider tænderne sammen når livet bider i mig.

 • Jeg var ekstremt genert som barn. At skulle give hånd, sige pænt goddag og svare på, hvis datter jeg så var, til ca.100 voksne til en eller andens 75 års fødselsdag i et forsamlingshus, gav mig kvalme, og fik mig til at kampønske, at jeg var en lillebitte mus der kunne kravle ned i sit hul.

 • Som barn fantaserede jeg om det fantastiske ved at have et øje på en finger. Nu kan jeg godt komme i tanker om steder, hvor jeg ville lukke det øje.

 • Jeg drømmer madopskrifter - jeg elsker at lave mad, bare det ikke indbefatter gærdej, der kan sidde fast på fingrene og i karkluden. Mit yndlingsredskab i køkkenet er en slags spejderkniv, sådan mellemstor, fandens skarp og go´til det hele.

 • Jeg synger helt vildt godt og højt med hovedtelefoner på - or not. Mine unger synes det er decideret pinligt, når mor flejner ud til Johnny Madsen eller lider med Carmen, mens hun støvsuger og ikke lige opdager at de har venner på besøg.

 • Jeg har slidt mit omsorgs- og ansvarsbatteri godt og grundigt ned. Nu lades der op og tilføjes et egenomsorgs- og ansvarsbatteri, mens jeg tumler med hvad jeg så skal være, når jeg bliver stor.

6 kommentarer:

 1. Nummer 11: Og så er du verdens sødeste mor :-)

  SvarSlet
 2. Og nr 11 kan da lige få tårerne frem her ;-)

  SvarSlet
 3. Nåe, hvor er du en sød og åbenbart også ret pinlig mor! Sådan nogle mødre er gode at have, for de er så levende - og sig selv!

  SvarSlet
 4. Den med kaffen og skyllevandet har jeg også prøvet. Sådan går det, når man er 100% optaget af det, man laver.

  SvarSlet
 5. Hej.
  Kender også udmærket det med kaffen og penslen!
  Men synes det er fedt at være så optaget....
  Maria

  SvarSlet
 6. Det er ikke svært når man har jordens dejligeste unge Julle.

  Der hænger også en lille glædes en i vipperne her Lene.

  Hellere pinlig end pæn LisBeth :)

  Nogen kalder det distræt. Mihalyi Csikszentmihalyi kalder det flow. Det er livsaligt at blive så opslugt af noget Henny og Maria.

  SvarSlet